OM MIG

Jeg er madentusiast med stor passion for mad, lavet fra bunden med sæsonens bedste råvarer. Jeg prøver så vidt det er muligt at handle lokalt og økologisk. Som en del af min gastronomiske rejse, var jeg i 2020 forbi Masterchef som gav mig blod på tanden til at forlade min sikre base. Jeg valgte at tage springet på baggrund af min mors alt for tidlige død. Jeg fandt ud af, at livet ikke altid går som man forventer og livet er for skrøbeligt og kort til ikke at følge sine drømme. Jeg er udannet Outdoor pædagog, men har kastet mig ud i at drive min egen forretning, hvor mad og vin står øverst på dagsordenen.

Jeg har arbejdet i restaurationsbranchen i en del af mine ungdomsår. Både i køkkenet på cafe i Roskilde og Horsens, samt bartender og barchef. Som tillæg til Katten i køkkenet har jeg startet en vinimport sammen med min bror. Brdr. Vin er startet som hyldest til livet og med vores mors værdier. Ordentlighed og kvalitet.​

Brødrene Vin er opstået med ønske om at tilbringe mere tid med familien. Min bror Anders og jeg har startet en vin​import fra Rappenhof i Alsheim. Rheinhessen, Tyskland. Det er vin vi har drukket i mange år. Vores forældres nabo, Allan, æret være hans minde, lærte os om Familien Muth. Rappenhof laver simpelthen intet mindre end fremragende vin! De laver vin i alle klasser og alle typer. De laver kvalitetsvin med respekt for gamle traditioner, som går helt tilbage til 1604. I dag er det 13. generation, Elisabeth Muth der driver gården, sammen med sin mand og to børn. Hun har ganske kort tid siden overtaget driften efter sin far, Klaus og mor, Kain. 

Rappenhof er VDP klassificeret som er en let måde at klassificere sine vine og gør det let for forbrugeren at finde ud af hvilken klasse vin man drikker. Jeg laver vinmenuen til jeres selskaber med vine fra Rappenhof. Her er der nok nogle der vil tænke, tysk rødvin? Kan man det? Ja det kan jeg love dig for at man kan! "Vinhjernen" Anders Halskov Jensen har for nyligt givet vores spätburgunder (Pinot Noir) 4/5 stjerner. 

Alle vinmenuer er specielt sammensat til hvert selskab.  Alle vine kan ydermere købes på brdr-vin.dk.

Foto: Nent Group​

Book Katten i Køkkenet
​til dit næste selskab

Jeg  tilbyder kvalitetsmad, gode vine og lækre cocktails til intime selskaber, større fester og andre begivenheder i hjemmet.

Lej en privat kok eller bartender til dit næste selskab

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde til dit selskab.

Du kan ringe til os på telefon 25 61 83 06 eller sende en e-mail til info@kattenikokkenet.dk - du kan også benytte kontaktformularen.

Kontakt mig i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra mig, bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Katten I Køkkenet

Paukevej 9, 8700 Horsens

CVR: 41946539

Kontakt

Telefon: 25 61 83 06

E-mail: info@kattenikokkenet.dk

Sociale medier

facebook    instagram