​Bartender til din fest eller dit selskab

Lej en bartender og server lækre cocktails for dine gæster

Skal du holde fest derhjemme, og kunne du tænke dig at servere lækre og velsmagende drinks for dine gæster? Hvis du ikke selv har planer om at stå i baren hele tiden, men i stedet for gerne vil nyde dit arrangement, så kommer jeg gerne og hjælper til.

Jeg er både bartender og privat kok, og jeg tilbyder at komme hjem til dig og servere lækre og velsmagende cocktails til din fest. Det kan for eksempel være i Skanderborg, Horsens, Vejle eller omegn. Jeg tager gerne ud til både store fester og familiesammenkomster samt mindre og intime selskaber.

Jeg tilbereder også gerne maden til selskabet

Da jeg, ud over at være bartender, også er kok med en stor passion for madlavning, tilbereder jeg også gerne al maden til dit selskab. Når maden er tilberedt, serverer jeg den selv sammen med de gode kvalitetsvine, der passer til hver enkelt ret. Du behøver derfor ikke selv at foretage dig noget. Det eneste jeg skal bruge er dit køkken, men jeg kommer selv med alle råvarerne, som jeg handler ind i Troldgården og Det lille økologi i Horsens.

Hvis du ønsker at få tilberedt lækker og velsmagende mad til fest, så tilbyder jeg en kuvertpris på 150 kr. pr. ret. Med flere retter løber det typisk op i ca. 450 kr. pr. kuvert, men vælger du buffet, kan det som regel gøres lidt billigere.

Lad mig sørge for god mad og lækre drinks til din fest

Skal du holde konfirmation, bryllup, eller en anden festlig begivenhed derhjemme, kan jeg med andre ord både servere en lækker velkomstdrink, tilberede velsmagende mad, der passer til arrangementet og servere den sammen med gode kvalitetsvine, der passer til. Skal der drinks på bordet efter maden, så kan jeg også sørge for det.

Jeg tilbereder og serverer både kvalitetsmad, -vin og -cocktails til både store som små begivenheder i hjemmet for dig, der ønsker masser af velsmag og en hyggelig stemning.

Kontakt mig og book en bartender til din fest.

Foto: Nent Group​

Book Katten i Køkkenet
​til dit næste selskab

Jeg  tilbyder kvalitetsmad, gode vine og lækre cocktails til intime selskaber, større fester og andre begivenheder i hjemmet.

Lej en privat kok eller bartender til dit næste selskab

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde til dit selskab.

Du kan ringe til os på telefon 25 61 83 06 eller sende en e-mail til info@kattenikokkenet.dk - du kan også benytte kontaktformularen.

Kontakt mig i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra mig, bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Katten I Køkkenet

Paukevej 9, 8700 Horsens

CVR: 41946539

Kontakt

Telefon: 25 61 83 06

E-mail: info@kattenikokkenet.dk

Sociale medier

facebook    instagram