​Mad til fest der tilberedes af lokale råvarer

Jeg laver maden til din fest hjemme i dit eget køkken

Skal du holde barnedåb, konfirmation, bryllup, studentergilde eller fødselsdagsfest, og ønsker du at holde festen derhjemme i stuen, i haven eller måske i gildesalen? Så kan jeg sørge for lækker og velsmagende mad til festen.

Jeg er privat kok, og jeg kommer hjem til dig på den ønskede adresse i for eksempel Vejle, Skanderborg, Horsens eller omegn og tilbereder maden samt serverer den for dine gæster. På den måde kan du få en hyggelig fest i dit eget hjem med masser af god og velsmagende mad, uden at du selv behøver at røre en finger. Jeg sørger naturligvis også for drikkevarerne, så til maden køber jeg gode kvalitetsvine, der passer til menuen, og til velkomstdrink eller til festen efter maden kan jeg servere velsmagende cocktails og være bartender.

Jeg har en stor passion for madlavning

Mad er noget, som vi mennesker ofte samles omkring. Derfor er mad til fest som regel også noget, man husker, uanset om man har været gæst eller vært. Med min hjælp kan du imponere dine gæster med lækker og velsmagende mad, der er tilberedt af en passioneret kok med et stort fokus på de lokale råvarer.

Jeg køber selv alle de råvarer ind, som jeg skal bruge til maden ud fra den menu, som vi på forhånd har aftalt. Jeg handler ind i Det lille økologi samt Troldgården i Horsens, hvor de altid har både lokale og friske råvarer – og det kan smages.

Mine priser på mad til fest

Jeg kommer gerne og både tilbereder og serverer mad til fest, hvad enten det er til et intimt selskab eller en større festlig begivenhed.

Alle selskaber er unikke, og det er derfor svært at prissætte uden en dialog.​ 

Sammen finder vi frem til den menu, der vil passe bedst til dit arrangement og dine gæsters smagsløg.

Foto: Nent Group​

Book Katten i Køkkenet
​til dit næste selskab

Jeg  tilbyder kvalitetsmad, gode vine og lækre cocktails til intime selskaber, større fester og andre begivenheder i hjemmet.

Lej en privat kok eller bartender til dit næste selskab

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde til dit selskab.

Du kan ringe til os på telefon 25 61 83 06 eller sende en e-mail til info@kattenikokkenet.dk - du kan også benytte kontaktformularen.

Kontakt mig i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra mig, bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Katten I Køkkenet

Paukevej 9, 8700 Horsens

CVR: 41946539

Kontakt

Telefon: 25 61 83 06

E-mail: info@kattenikokkenet.dk

Sociale medier

facebook    instagram