Thermomix

Ud over at hakke, stege, ælte og dampe kan den nye Thermomix® TM6 endda stege ved 160° eller langtidsstege – du får samlet set 24 apparater i én maskine. Den har sous vide-funktion (vakuumtilberedning) samt fermenteringsfunktion. Uanset hvad du kan lide at spise, eller hvordan du kan lide at lave mad – Thermomix® letter ikke blot den hjemlige madlavning, men giver dig også ubegrænset madlavningsinspiration og vejledning til fremstilling af den mad, du kan lide.

Fantastisk ny teknologi

Det er primært visuelt med den større skærm, at TM6 adskiller sig fra forgængeren TM5. Den nye processor med 16 GB flashhukommelse giver næsten ubegrænsede muligheder i forhold til nye funktioner og opgraderinger af funktioner via regelmæssige softwareopdateringer. Den optimerede opvarmning sikrer præcis opvarmning med et interval på 1 grad fra 37 grader til 160 grader. Vejefunktionen er kraftigt forbedret. Vægten har nu 1 grams nøjagtighed over hele måleområdet op til 3.000 gram pr. vejning.

Integration af Cookidoo®

Med TM6 har du nu direkte adgang til Cookidoo®. Du kan frit gennemse opskrifterne, hente inspiration, planlægge og straks påbegynde madlavningen når som helst via Thermomix-displayet. Du skal ikke længere bruge en anden enhed for at få adgang til Cookidoo®. Med et Cookidoo®-abonnement har du nu hele tiden adgang til over 40.000 lækre opskrifter direkte på Thermomix®-maskinen, og de venter blot på, at du går i gang.

Bliv konsulent

Thermomix® er mere end en køkkenmaskine, det er en livsstil. Din madlavningsmakker fortjener en ordentlig præsentation, så hver maskine sælges direkte ved en demonstration, der udføres af vores passionerede og engagerede konsulenter. Det er nemt og sjovt at skabe sig en Thermomix ®-karriere, og du bliver en del af et stærkt team, som hjælper dig undervejs. Du tjener et honorar ved hver solgt maskine, og har muligheden for at optjene til din egen TM6.

Uanset om du ønsker en demo, købe en maskine eller vil hører mere om konsulentrollen, så kontakt mig endelig eller udfyld en kontaktformular, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Så kan vi have en uforpligtende dialog omkring lige netop dit ønske og behov

Bestil eller book demonstration​

Hvis du ønsker at betille en Thermomix'er eller booke en demonstration, så kan du udfylde formularen herunder:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg kontakter dig indenfor 24 timer​

Foto: Nent Group​

Book Katten i Køkkenet
​til dit næste selskab

Jeg  tilbyder kvalitetsmad, gode vine og lækre cocktails til intime selskaber, større fester og andre begivenheder i hjemmet.

Lej en privat kok eller bartender til dit næste selskab

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde til dit selskab.

Du kan ringe til os på telefon 25 61 83 06 eller sende en e-mail til info@kattenikokkenet.dk - du kan også benytte kontaktformularen.

Kontakt mig i dag

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra mig, bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Katten I Køkkenet

Paukevej 9, 8700 Horsens

CVR: 41946539

Kontakt

Telefon: 25 61 83 06

E-mail: info@kattenikokkenet.dk

Sociale medier

facebook    instagram